Skip to content

Kontaktiraj nas

Glavna pisarna

CC consulting center, trgovina, proizvodnja in grafične storitve, d.o.o. Šuceva 25, 4000 Kranj

Kontaktni obrazec

Vsi podatki so obvezni za odgovor na vaše sporočilo.

O podjetju

Podjetje CC consulting center d.o.o. se ukvarja pretežno z digitalnim tiskom in izdelavo vizualnih komunikacij. Naši naročniki so s področja celotne Slovenije. Odlikuje nas napredna tehnološka oprema, s katero zagotavljamo visoko kvaliteto tiska. Naš cilj je naročniku predati izdelek, na katerega bo ponosen in mu bo pripomogel k še večji uveljavitvi in ugledu na samem trgu poslovanja. Sledimo tudi novostim s področja mobilnega marketinga, ki jih skušamo posredovati našim naročnikom z nasvetom, kako in kje jih lahko uporabijo.

Vzporedna dejavnost našega podjetja je okvirjanje in prodaja slik pod blagovno znamko GABI. V tem segmentu se lahko pohvalimo, da pokrivamo večji tržni delež na področju Gorenjske.

Med našimi naročniki so skoraj vsa večja podjetja iz tega področja. K temu seveda pripomorejo izkušnje, ki smo jih nabrali v 25 letih opravljanja te dejavnosti. Naročniku prisluhnemo in skušamo v celoti izpeljati še tako zahtevne naloge. V pomoč nam je tudi veliko število dodatnih storitev, ki jih opravljamo v našem podjetju.

V katalogu pa vam predstavljamo vodilne veje naših storitev. Uspešnost poslovanja našega podjetja je vidna predvsem v širjenju kroga naših naročnikov, spremljanju tehnološkega napredka in s tem stalna uravnotežena rast podjetja.