Skip to content

Kontaktiraj nas

Glavna pisarna

CC PRINT & SIGN, trgovina, proizvodnja in grafične storitve, d.o.o. Šuceva 25, 4000 Kranj

Kontaktni obrazec

Vsi podatki so obvezni za odgovor na vaše sporočilo.

O podjetju

Podjetje CC PRINT d.o.o. se ukvarja pretežno z digitalnim tiskom in izdelavo vizualnih komunikacij. Naši naročniki so s področja celotne Slovenije. Odlikuje nas napredna tehnološka oprema, s katero zagotavljamo visoko kvaliteto tiska. Naš cilj je naročniku predati izdelek, na katerega bo ponosen in mu bo pripomogel k še večji uveljavitvi in ugledu na samem trgu poslovanja. Sledimo tudi novostim s področja mobilnega marketinga, ki jih skušamo posredovati našim naročnikom z nasvetom, kako in kje jih lahko uporabijo.

Vzporedna dejavnost našega podjetja je okvirjanje in prodaja slik pod blagovno znamko GABI. V tem segmentu se lahko pohvalimo, da pokrivamo večji tržni delež na področju Gorenjske.

Med našimi naročniki so skoraj vsa večja podjetja iz tega področja. K temu seveda pripomorejo izkušnje, ki smo jih nabrali v 25 letih opravljanja te dejavnosti. Naročniku prisluhnemo in skušamo v celoti izpeljati še tako zahtevne naloge. V pomoč nam je tudi veliko število dodatnih storitev, ki jih opravljamo v našem podjetju.

V katalogu pa vam predstavljamo vodilne veje naših storitev. Uspešnost poslovanja našega podjetja je vidna predvsem v širjenju kroga naših naročnikov, spremljanju tehnološkega napredka in s tem stalna uravnotežena rast podjetja.