Skip to content

Mobilni Marketing

Nudimo vam veliko izdelkov za promocijo in pospeševanje prodaje.
Lep in kvaliteten izdelek v vaših poslovnih in trgovskih prostorih bo pripomogelk večjemu zanimanju oz. nakupu vaših artiklov in storitev.

A-stojalo

Stojalo je dobavljivo v naslednjih dimenzijah:

  • A2 (420 x 594 mm)
  • B2 (500 x 700 mm)
  • A1 (594 x 841 mm)
  • B1 (700 x 1000 mm)
  • A0 (841 x 1189 mm)
  • B0 (1000 x 1400 mm)

Baner

Enostavno stojalo za grafiko je lahko enostransko ali dvostransko. Višina je fiksna 200cm, širine pa so na voljo v formatu: 60cn, 70cm, 80cm, 90cm in 100cm. V praksi so najbolj v uporabi 80 in 100cm široka stojala. Grafiko tiskamo na visokokvalitetno platno nemškega proizvajalca, ki ostane raveno in se s časoma pri robovin ne krivi tako kot nekatera nekakovostna platna.

Clip okvirji

Stenski okvirji Clip-Clap so namenjeni enostavni menjavi plakatov oz oglasnih sporoči. So v standardnih velikostih od A5 (148 x 210mm) do B0 (1000 x 1400mm). Spredaj je debeljša matirana folije, ki preprečuje svetlobni odboj.

Promocijski pult

Izdelujemo več oblik promocijsko reklamnih pultov. Možnost je fiksne grafike (lepljena) ali grafike na platnu za hitro menjavo. Pritrjena je z ježki na pult.

Roll banerji

Roll baner je praktičen ker se grafika lepo pospravi v kaseto in je zaščitena proti poškodbam. Najbolj prodajne dimenzije so 80cm in 100cm, višina pa se regulira s teleskopsko palico do 230cm. Vpenjanje grafike je na Clip sistem. Baner je lahko enostranski ali dvostranski. Na zalogi imamo tudi cenovno ugodnejše Roll banerje, kjer se grafika lepi na osnovni material, ki je v kaseti.

Stojala

Pri nas lahko naročite razna stojala za reklamni material. Lahko so samostoječa, stenska, zložljiva… v kovinski izvedbi ali v kombinaciji s pleksi steklom.

Svetlobne kasete

Svetlobne kasete so standarnih dimenzij in se uporabljajo v različne namene. Lahko so viseče, prostostoječe ali stenske. V večini primerov se grafika enostavno menja s Clip sistemom. Izredno primerno za trgovinske ali gostinske lokale.

VIP stena

VIP stene so uporabne v mnogo primerih kjer želite izpostaviti sponzorje ali reklamirati svoje podjetje. Pripravljene so za hito postavitev, tako da z njimi nimate veliko dela.

Vitrine

Dobavljamo vitrine različnih oblik in velikosti. Vitrine so lahko opremljene tudi s ključavnico.